Aplicatia tastatura pentru iOS care face ceea ce Swype si SwiftKey nu pot

27

Cu asa de multe aplicatii de tip tastatura pentru iOS 8, este greu de ales, dar mai ales dezvoltatorilor le este greu sa iasa in evidenta. Totusi, noua aplicatie Nintype aduce ceva cu totul nou pe piata iOS, si anume posibilitatea manuirii cu doua degete simultan.

 

Pe langa aceasta facilitate specifica Blackberry, aplicatia permite redimensionarea tastaturii pentru a se potrivi cu marimea degetelor, dar si pastrarea in memorie a anumitor cuvinte folosite frecvent prin asocierea lor cu anumite litere. Spre exemplu, daca folositi cuvantul “urangutan” foarte des, tot ce trebuie sa faceti este sa il asociati tastei “u”, iar atunci cand veti tine apasat pe aceasta litera, cuvantul complet va aparea automat.

 

Se pare ca Nintype, cu ajutorul sistemului pe care il promoveaza, permite utilizatorilor sa scrie aproximativ 100 de cuvinte pe minut. Totusi, pentru ca aplicatia tastatura este atat de diferita de cea cu care sunt obisnuiti utilizatorii iOS, este de notat ca e nevoie de o perioada de adaptare pentru a o putea folosi optim. Utilizatorii sunt sfatuiti sa foloseasca tastatura Nintype ca predefinita pentru inceput si sa incerce sa foloseasca introducerea cuvintelor prin procedura swipe in mod gradual.

 

Aplicatia Nintype poate fi cumparata din iTunes App Store pentru 4.99 dolari. De notat ca pretul este mult mai mare decat aplicatiile tastatura similare deja existente.

 

Πηγή: BGR