Aplicatia Takes pentru iPhone transforma fotografiile in materiale video

21

Aplicatia Takes pentru iPhone permite utilizatorilor sa surprinda fotografii pe care sa le transforme apoi in materiale video cu fundal muzical. Muzica va proveni fie din arhiva predefinita a aplicatiei fie din arhiva personala a utilizatorului. Aceste materiale create pot fi postate in diverse medii la fel ca orice alt tip de continut.

Compania care sta in spatele aplicatiei precizeaza ca utilizatorii Takes pot folosi software-ul pentru a suprinde o imagine, apoi, pot transforma usor multiple imagini in materiale video, pastrand, in aceasi timp, fotografiile originale. Din aceasta aplicatie rezulta materiale video stil montaj.  Partea muzicala care poate fi introdusa ca fundal este oferita de motorul Takes Music Engine.

Acest motor muzical promite sa sincronizeze melodia aleasa de utilizator cu ritmul si lungimea materialului video. Acest lucru inseamna ca muzica se va adapta automat lungimii materialului video, in functie de cate imagini sunt folosite. Materialele astfel rezultate, pot fi impartasite cu alti utilizatori ai aplicatiei Takes sau pot fi postate pe retelele sociale – exista integrari pentru Facebook, Twitter si e-mail.

In plus, utilizatorii pot sa vada de cate ori a fost vizualizat materialul video pe care l-au creat. Aplicatia Takes pentru iPhone poate fi descarcata gratuit din magazinul online App Store.

 

 


Sursa: SlashGear