Aplicatia Story Maker de la BlackBerry permite utilizatorilor sa modfice materiale video

  6

  Daca utilizatorii au nevoie sa editeze un material video pe computer exista multe software-uri din care pot alege, de la Movie Maker la Adobe Premiere sau Final Cut, acestia pot folosi orice, atata timp cat se descurca. Cum ar fi daca si pentru smartphone ar exista o aplicatie care sa permita editarea video?

  Noul BlackBerry Z10 include o aplicatie care permite editarea video si poarta numele de Story Maker.  Aceast este usor de folosit si nu este numai un editor video, ci si un fel de PowerPoint – care insa poate prezenta slide-uri din viata reala nu cele destinate muncii de birou.  In plus, fotografiile pot fi asezate langa materialele video pentru a crea ceea ce doreste utilizatorul. Aplicatia permite utilzatorului sa seteze timpul de afisare, cum se face translatia de la un cadrul la altul si alte asemena detalii. In plus, oricand se pot sterge sau adauga elemente. Se poate ajusta luminozitatea, contrastul si orientarea imaginii pe fiecare cadrul in parte sau pe intregul proiect video.

  Exista, insa, si cateva bug-uri ale acestei aplicatii. Uneori, pentru a putea face sistemul sa functioneze din nou asa cum trebuie, utilizatorii trebuie sa restarteze smartphone-ul. Exista si o limita de introducere a textului pe cadrele din interiorul materialelor videotextul nu poate fi mai mare de 17 caractere.

  Iata un material video realizat cu ajutorul aplicatiei Story Maker de pe BlackBerry Z10:

   

   Sursa: PocketNow