Aplicatia Spotify care transforma titlurile melodiilor in poezii de Valentine’s Day

20

Cum Valentine’s Day se apropie cu repeziciune, a venit momentul compunerii declaratiilor de dragoste. Din fericire, Spotify Playlist Poetry vine in ajutorul indragostitilor. Aplicatia invita utilizatorii sa creeze poeme formate exclusiv din titluri de cantece. Playlist-ul rezultat poate fi apoi impartasit cu persoana iubita.

Pentru a alcatui playlist-ul, utilizatorii pot cauta in baza de date Spotify folosind un anumit cuvant sau chiar o fraza din titlul cautat. Cuvintele rezultate dupa cautare pot fi apoi aranjate utilizand o interfata de tip word-magnet.

Accentul in aceasta aplicatie este pus pe cuvinte, nu pe muzica. Utilizatorii nu pot initia cautari in functie de artist, titlul unui album sau orice alt subiect in afara de titluri de melodii. Totusi, acest lucru poate genera playlist-uri caudate sau lipsite de sens.

Conceptul care sta la baza aplicatiei nu este neaparat unul nou, dar Playlist Poetry face cu siguranta mai simpla sarcina de a vizualiza si a construi mesaje afectuoase sau, dupa caz, empatice.

 

 

Sursa: The Verge