Aplicatia Speak & Translate este acum gratuita pentru iPhone

51

Acest an este, oarecum, un an destul de monoton in ceea ce priveste lansarea de smartphone-uri. Totusi, exista uneori aplicatii care fac utilizatorii sa aprecieze avansul tehnologic oferit de dispozitivele mobile. Un astfel de exemplu este Word Lens, un translator text care foloseste realitatea augmentata si care a fost recent cumparat de Google. Aceasta aplicatie este acum gratuita pentru sistemele de operare Android.

 

Totusi, Word Lens a inspirat si un creator de aplicatii iOS care a creat varianta pentru iOS a celebrului translator. Acesta aplicatie se numeste Speak & Translate si permite utilizatorilor sa rosteasca un cuvant sau o fraza care va fi inregistrata pe smartphone-ul lor. Aplicatia va traduce apoi rapid acea fraza intr-o limba selectata de utilizator si o va reda. Asadar, daca utilizatorul va dori sa intrebe ceva pe strazile din Paris, nu va trebui decat sa rosteasca intrebarea in engleza, iar aplicatia o va reda in limba franceza.

 

In mod normal, aplicatia Speak & Translate este disponibila utilizatorilor de dispozitive iOS pentru 3.99 de dolari. Totusi, aceasta poate fi acum descarcata gratuit pentru o perioada limitata de timp. Asadar, utilizatorii care vor sa descarce aplicatia fara sa plateasca nimic, ar trebui sa se grabeasca si sa o caute in Apple App Store.

 

Πηγή: BGR