Aplicatia Slices iti aduce prietenii impreuna

29

Sa urmaresti o multime de oameni pe Twitter poate fi extrem de dificil avand in vedere faptul ca totul se petrece in timp real. Clipeste si s-ar putea sa pierzi ceva memorabil. In acelasi timp, sa faci pe babysitter-ul unui flux de continut toata ziua este obositor si nu cel mai util mod de a-ti petrece timpul.

Twitter a introdus cu ceva timp in urma o noua aplicatie numita “Lists”, dar sa stai concentrat in incercarea de a grupa “manual” zeci si sute de oameni suna a munca, nu gluma.

Noua optiune numita Slices, realizata atat pentru Android cat si pentru iOS, de catre creatorii TweetCaster, iti permite sa creezi liste bazate pe categorii sau pe felii (Slices). Conceptul este similar Cercurilor de pe Google+.

Desi aceasta nu este o idee sau abordare complet noua, design-ul oferit de Slices imbunatateste mult experienta utilizatorului. Exista si o componenta web, astfel incat sa treci de la mobil la laptop este super usor.

Odata ce ai instalat aplicatia si ai conectat-o la contul tau Twitter, serviciul se va uita la toti oamenii pe care ii urmaresti si sa ii va « aduce impreuna » intr-un director pe care compania deja l-a construit.

In baza acestui director, Slices va grupa oamenii si va da fiecarui grup un nume corespunzator. De exemplu, daca interferezi des cu oameni  pasionanti de tehnologie, Slice iti va denumi acest grup “tech”.