Aplicatia Skype 6.0 aduce un nou design pentru Android si iOS

19

De-a lungul timpului, utilizatorii aplicatiei Skype pentru dispozitivele mobile au trecut prim mai multe schimbari de design, iar cea mai noua versiune a software-ului promite o noua modificare. Skype 6.0 aduce o noua interfata atat pentru versiunea iOS, cat si pentru cea Android.

 

In cazul Android, noua aplicatie Skype s-a folosit de stilul impus de Material Design si a adaugat butoane rotunde si alte elemente care se integreaza in noua linie promovata de sistemul de operare Google. Alte schimbari pe care le aduce aplicatia includ butoane afisate in mod float care permit utilizatorului sa initieze noi conversatii sau apeluri, o functie de cautare imbunatatita si o calitate superioara pentru mesagerie. In plus, acum utilizatorii pot seta tonuri de apel personalizate, pot sa faca sharing de fotografii si alte tipuri de continut. Actualizarea aduce astfel Skype la un nivel care ii permite sa rivalizeze cu Google Hangouts.

 

In ceea ce priveste versiunea pentru iOS, Skype 6.0 aduce suport pentru gesturile de tip swipe pentru efecutarea de apeluri si trimiterea de mesaje. De asmenea, postarea de fotografii, link-uri si emoticonuri a devenit mai usoara in timpul in care utilizatorii se afla angajati in apeluri voce sau video. Si in cazul acestei versiuni vor fi aduse imbunatatiri functiei de cautare, informatiilor despre localizare si altor elemente specifice sectiunii de mesagerie. Iar Skype pentru iPad va profita mai bine de ecranul mare al tabletei.

 

Atat versiunea Android cat si versiunea iOS a Skype 6.0 pot fi descarcate gratuit din magazinele online dedicate acestor sisteme de operare.

 

Πηγή: Engadget