Aplicatia Secret primeste noi optiuni si o schimbare de design

23

Aplicatiile de mesagerie anonime sunt destul de intrigante. Experienta de a impartasi lucruri despre tine fara ca lumea sa stie ca esti tu poate fi inspaimantatoare sau una care ajuta la un proces de curatare a constiintei. Totusi, succesul acestui gen de aplicatii nu dureaza.

 

Dupa intensitatea cu care a fost primita dupa lansarea in App Store, aplicatia Secret si-a pierdut din farmec si a lasat locul altor aplicatii similare. Totusi, versiunea noua a Secret are un design imbunatatit si optiuni noi care o transforma si mai mult intr-o platforma de chat impersonala. Caracteristica de a ramane o aplicatie privata a fost pastrata, insa. Utilizatorii pot acum sa discute in privat cu alti utilizatori care le lasa mesaje de interes, dar anonimitatea este elementul cheie.

 

Atunci cand utilizatorii discuta cu avatarul altor utilizatori, o casuta de chat va fi generata cu un titlu aleator. Astfel, discutia va putea urma un fir, dar celor care participa la ea nu le va fi divulgata identitatea. Casuta de chat atentioneaza utilizatorul cand celalat interlocutor se afla in chat prin luminarea avatarului. In plus, exista o notificare care afiseaza momentul in care interlocutorul tasteaza un mesaj.

 

Noua versiune a Secret aduce schimbari si la nivelul postarilor. Acum, informatii despre localizare pot fi anexate oricarei postari. De asemenea, este inclusa si optiunea Secret for Work. Aceasta permite trimiterea de mesaje anonime colegilor de serviciu.

 

Secret a primit o actualizare atat in versiunea iOS cat si in cea Android. Aplicatiile pentru aceste sisteme de operare pot fi descarcate din magazinele online dedicate.

 

Πηγή: Slashgear