Aplicatia ProCam 2 pentru iPhone este acum gratuita

45

Atunci cand vorbim despre camera foto de pe smartphone-urile iPhone exista doua lucuri care trebuie subliniate. Primul este ca aceste camera foto sunt unele dintre cele mai bune de pe piata. Al doulea lucru este ceva care face mai putina stima firmei, si anume faptul ca software-ul pentru camera este unul dintre cele mai anoste de pe piata. Desigur, pentru a rezolva aceasta ultima problema exista o multime de aplicatii pe piata.

 

Multe dintre aceste aplicatii alternative sunt o varianta foarte buna pentru a imbunatati optiunile camerei foto de pe iPhone. Desigur, unele dintre cele mai bune astfel de aplicatii vin contra cost, asadar momentul in care una dintre aceste aplicatii devine gratuita pentru un timp limitat trebuie consemnat ca atare.

 

O aplicatie care a devenit pentru scurt timp gratuita este si ProCam 2 by Samer Azzam. Aceasta este o versiune imbunatatita a ProCam si ofera utilizatorilor o interfata simpla, dar bogata din punct de vedere al optiunilor.

 

Aplicatia ProCam 2 costa in mod normal 0.99 dolari, insa poate fi descarcata acum gratuit. Doritorii care vor sa aiba aceasta aplicatie fara sa plateasca nimic ar trebui sa se grabeasca, intrucat oferta este valabila pentru un timp limitat. Aplicatia poate fi descarcata din magazinul online Apple App Store.

 

Πηγή: BGR