Aplicatia Periscope a ajuns la 2 milioane de utilizatori zilnici

18

Acum ca si Facebook a decis sa intre pe piata de servicii de streaming, iar Google si Youtube fac si ei pasi inainte in acest sens, Periscope a publicat primul raport care da detalii despre utilizarea serviciului. Intr-o postare pe platforma Medium, cei de la Periscope au dezvaluit ca au deja 10 milioane de conturi inregistrate, la doar patru luni de la lansare.

 

Compania a mai prezentat un grafic care arata ca numarul zilnic de utilizatori a crescut la 2 milioane, in luna mai fiind inregistrata o crestere semificativa (practic numarul de utilizatori zilnici s-a dublat) odata cu lansarea aplicatiei pentru sistemele de operare Android. Si Meerkat a avut un succes crescut odata cu lansarea pe platforma Android, insa nu exista deocamdata date oficiale de la aceasta companie.

 

Un alt punct foarte important pentru Periscope este ca timpul total petrecut de utilizatorii care urmaresc clipurile Periscope este de 40 de ani, in fiecare zi. Desigur, acest timp de vizualizare este atins in principal datorita utilizatorilor care urmaresc materiale de pe web, nu pe aplicatiile iOS sau Android.

 

Ramane de vazut cum va evolua situatia, mai ales ca exista o continua schimbare pe acest segment de piata. CEO-ul Periscope a mai declarat ca firma este preocupata si de dezvoltarea de unelte noi care sa permita administrarea mesajelor de tip spam.

 

Πηγή: Engadget