Aplicatia Nokia Transport primeste un update pentru Windows Phone 7 si 8, dar si pentru Symbian

  16

  Aplicatia Nokia Transport a primit o actualizare care adauga rute segmentate pentru harti, instructiuni mai precise, astfel ca utilizatorii vor sti exact pe unde sa o ia atunci cand au nevoie sa ajunga intr-un anumit loc. In plus, interfata a fost regandita si este mai intuitiva si usor de folosit. Actualizarea are ca tinta sistemele de operare Winows Phone 7, Windows Phone 8 si Symbian.

  Utilizatorii de Windows Phone 7 si 8 vor putea remarca mai multe schimbari, avand acces la o harta care va oferi mai multe detalii cu privire la ruta. Pentru viitor, este in plan introducerea unei optiuni care sa permita utilizatorilor sa vizualizeze rute si sa selecteze trasee folosind parametrii: data, tip de transport si destinatie.

  Utilizatorii pot sa masoare distantele in mile sau in kilometri si pot vedea exact timpul in care vine sau pleaca un mijloc de transport. Totodata, utilizatorii pot accesa un istoric al rutelor pe care le-au folosit in trecut  sau pot sterge rutile anterioare.

  Utilizatorii de Symbian vor primi un alt fel de actualizare, care vizeaza folosirea aplicatiei si introducerea optiunii de cautare. In plus, exista posibilitatea ca utilizatorii sa primeasca update-uri fara a mai fi nevoiti sa descarce din nou aplicatia, de fiecare data cand apare o versiune noua. Noua aplicatie se afla in versiunea beta si poate fi descarcata din Nokia Beta Labs.

  Aplicatia Nokia Transport include in prezent 550 de orase si 53 de tari si, potrivit companiei, “se afla intr-o continua extindere”. Pentru ca utilizatorii sa afle daca aplicatia acopera zona unde locuiesc trebuie sa viziteze pagina care prezinta acoperirea de pe site-ul Nokia.  Compania solicita constant feedback de la utilizatori, asa ca, cei care doresc sa isi dea cu parerea despre imbunatatirile aduse o pot face prin intermediul trimiterii unui tweet la @heremaps, pe reteaua sociala Twitter.

   

  Sursa: SlashGear