Aplicatia News Republic 3.0 se lanseaza pentru iOS si contine noi canale de stiri

34

News Republic, aplicatia agregator de stiri cunoscuta in toata lumea, a ajuns la versiunea 3.0 si are cateva imbunatatiri. Pe langa schimbarile la nivelul interfatei  aceasta noua versiune a aplicatiei ofera  utilizatorilor posibilitatea sa-si construiasca propriile canale de stiri, personalizate in functie de continutul pe care doresc  sa il vada – idee similara cu Google Currents.

Sute de surse de stiri, bloguri si alte forme de media vor fi impartite in categorii, permitand utilizatorilor sa vizualizeze stirile in functie de subiecte si sa fie atentionati in timp real atunci cand se schimba ceva. Prin intermediul interfetei asemanatoare unui flipboard, utilizatorii pot naviga in listele de subiecte si categorii. In plus, exista o optiune care permite ca cei care citesc un anumit articol sa isi exprime starea de spirit (ca “uimit”, “multumit”, “indiferent” etc.) si sa o impartaseasca cu ceilalti utilizatori. Desigur, exista si o intregrare Facebook care permite postarea de continut pe reteaua sociala.

Atunci cand citesc un articol, utilizatorii pot sa treaca de la ecranul de subiecte in cel de categorii. Optiunea Tagnav a aplicatiei News Republic  prezinta, de asemenea, subiecte asemantoare cu cele prezente in articolele citite de utilizator. Aplicatia News Republic 3.0 poate fi descarcata din magazinul online App Store.

Iata un material video care prezinta versiunea actuala a News Republic:

 

 Sursa: Pocket-Lint