Aplicatia “Move to iOS” de la Apple face transferul de pe Android mai usor

21

Noul sistem de operare Apple, iOS 9, vine si cu o noua aplicatie numita “Move to iOS. Aceasta permite transferul wireless de date de pe dispozitivele Android pe iPhoe sau iPad.

 

Desi descrierea pe care o ofera Apple nu da detalii, foarte probabil ca aplicatia, cu acelasi nume, va fi disponibila si in Play Store, astfel incat va putea fi descarcata de utilizatorii Android care vor sa migreze datele. Apple a precizat, insa, ca exista mai multe categorii de continut a carui livrare se poate face in siguranta cu aplicatia – contactele, istoricul de mesaje text, intrarile din calendar, wallpaperele si muzica si cartile fara DRM”. In plus, aplicatii gratuite ca Facebook vor fi marcate in lista de sugestii din App Store.Aplicatiile contra-cost vor fi si ele sugerate utilizatorilor in sectiunea iTunes Wish List.

 

Deocamdata nu este clar cand aplicatia va ajunge efectiv sa fie disponibila in Play Store. Totusi, utilizatorii care se inscriu sau sunt inscrisi deja in programul public beta vor avea acces la iOS 9 incepand cu luna iulie, ceea ce inseamna ca vor putea testa versiunea iOS a aplicatiei despre care vorbim.

 

Πηγή: Engadget