Aplicatia Move to iOS ajunge pe Android

36

Saptamana trecuta, Apple a lansat noi dispozitive, iar recent a inceput distributia noului sistem de operare iOS 9. Totusi, se pare ca acestea nu sunt singurele noutati, intrucat acum Apple a lansat si aplicatia Move to iOS destinata sistemelor de operare Android.

 

Aplicatia a fost anuntata pentru prima data in cadrul evenimentului WWDC care a avut loc in luna iunie si are drept scop sa ajute utilizatorii care folosesc smartphone-uri cu alte sisteme de operare sa isi multe datele mai usor atunci cand decid sa migreze catre iOS. Astfel, Move to iOS va ajuta utilizatorii sa seteze aplicatii, dar si sa mute o serie de unelte pe care le foloseau deja fara sa fie ingrijorati in legatura cu lipsa de compatibilitate la nivel software.

 

Cu siguranta optiunile pe care le ofera noua aplicatie vor fi foarte utile celor care nu vor sa piarda date atunci cand fac transferul la un nou dispozitiv. Aplicatia Move to iOS pentru sistemele de operare Android poate fi descarcata din magazinul online Play Store.

 

Πηγή: PocketNow