Aplicatia Motorola Camera primeste un update care aduce controlul manual al focalizarii si expunerii

42

La inceputul lunii noiembrie, Motorola a luat aplicatia de camera foto de pe dispozitivul Moto X si a introdus-o in magazinul online Play Store ca aplicatie de sine statatoare. In acest fel, compania a dorit ca imbunatatirile si actualizarile viitoare sa poata fi facute mult mai usor, nu prin intermediul unui update ROM, asa cum se facea pana atunci.

 

Acum, aplicatia Motorola Camera, despre care vorbeam mai sus, primeste un update care aduce cateva imbunatatiri si noi optiuni. Totusi, pentru a fi compatibil cu noua versiune, dispozitivul folosit de utilizator trebuie sa ruleze sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Acest lucru inseamna ca cei care folosesc smartphone-uri care ruleaza cea mai recenta versiune Android, precum si cele care au primit deja acest update, vor putea folosi Motorola Camera cu imbunatatirile de rigoare.

 

Pe langa repararea breselor de functionare, adaugarea de pachete lingvistice suplimentare si expunere blocata in cazul folosiri modului de panoramare, aplicatia mai primeste posibilitatea de control manual al expunerii si focalizarii. Acest lucru se poate realiza mutand gidajul in locul dorit pentru a seta focalizarea si expunerea.

Camera

Din pacate, insa, focalizarea si expunerea se seteaza simultan, asadar utilizatorul nu poate sa seteze focalizarea intr-un alt loc decat a setat expunerea. Totusi, aceasta noua optiune se poate dovedi utila, chiar daca, deocamdata, lipseste controlul individual.

 

Noua versiune a aplicatiei Motorola Camera poate fi descarcata grautit din magazinul online Google Play.

 

Πηγή: PocketNow