Aplicatia Mint pentru iOS 7 este redesenata si primeste functii noi

32

Aplicatia Mint pentru dispozitivele iPhone si iPad primeste o noua functie importanta si o modificare a interfatei. Astfel, Mint incearca sa se apropie cat mai mult de stilul noului sistem de operare iOS 7, un stil simplu si aerisit.

 

Serviciul celor de la Mint are ca scop sa ajute utilizatorii sa isi administreze bugetele personale si, odata cu lansarea noii versiuni, aplicatia pentru iOS primeste si o noua functie – cea de tranduri (n.r – Trends). Noua facilitate permite utilizatorilor sa vada o imagine de ansamblu asupra modului in care isi cheltuiesc banii. Acest serviciu conceput de Mint se afla deja online de ceva vreme, iar compania sustine ca a fost una dintre cele mai frecvente solicitari de functii pentru dispozitivele mobile.

 

Noua versiune a Mint pentru iOS a renuntat la designul greoi si aglomerat in favoarea unei interfate mai curate, mai mari si prin care utilizatorilor le este mai usor sa navigheze. Alte schimbari notabile in afara celor mentionate mai sus nu exista, insa adaugirile si modificarile aparute in versiunea actuala vor oferi aplicatiei o nota mai ingrijita, mai ales ca Mint pentru iOS nu a beneficiat de update-uri regulate.

 

Πηγή: The Verge