Aplicatia Lucy cupleaza doar oamenii frumosi si bogati

28

Fie ca-ti cauti perechea perfecta pentru eternitate sau doar un simplu date, trebuie sa-ti alegi bine site-ul, aplicatia sau ziarul in care cauti, mai ales pentru ca multe din cerintele tale nu sunt satisfacute in realitate, desi la prima vedere ar fi.

 

In cazul aplicatiilor, sa luam de exemplu noua aplicatie numita Luxy, care promite sa satisfacta cele mai arogante, narcisiste, materialiste nevoi. Lucy este o aplicatie de dating care te scapa de oamenii saraci si urati. Nu se mentioneaza nimic de gradul de inteligenta, ci doar ca trebuie sa demonstrezi cu poze si filmulete cum te lafai tu in bani, sa nu cumva sa fii un mincinos sarac si urat.

 

Daca nu esti sarac si nici urat, daca ai un dispozitiv cu iOS sau Android, poti incepe cautarile. Partea cu saracia este verificata de aplicatie, astfel ca trebuie sa ai un venit mediu de 200.000 de dolari pe an. Partea cu uratenia va fi mai greu de stabilit, dar probabil ca oamenii din spatele website-ului Millionaire Match, cei care au creat aplicatia, au propriile idei despre ce inseamna frumusetea sau uratenia.

 

Ca e o gluma sau nu aceasta aplicatie, nu vom sti niciodata pentru ca atat noi, cat si multi dintre voi suntem mai frumosi si mai bogati decat persoanele cu cont Luxy, chiar daca nu in termenii descrisi de ei. Anuntul Telefonic are cerinte mai putin pretentioase. 

 

luxy_app

Πηγή: engadget