Aplicatia Lookout pentru Android aduce un instrument de detectare anti-furt [video]

30

Aplicatia de securitate pentru Android, Lookout, vine cu un update care introduce un nou instrument numit Theft Alerts, prin care vrei primi alerte de fiecare data cand acesta detecteaza activitati neobinuite care ar putea sa-ti puna in pericol smartphone-ul.

 

Dupa studii asupra modului in care hotii de rand actioneaza cand pun ochii pe un telefon, Lookout iti poate trimite acum email-uri cand cineva activeaza modul Airplane, cand iti este scoasa cartela SIM din telefon, cand cineva ti-a inchis sau ti-a umblat la aplicatiile din smartphone.

 

In ceea ce priveste abilitatea aplicatiei de a face o poza hotului cu camera frontala, atunci cand acesta greseste in incercarea de a introduce codul PIN, pentru asta trebuie sa platesti acum. Daca nu vrei inca, poti incerca gratuit add-on-urile premium, pana la 31 septembrie.

 

In caz ca ai un dispozitiv cu iOS, atunci vei avea acces limitat la suita de instrumente a Lookout. Pentru cei cu Android, nu va temeti ca veti fi alertati cand si voi tastati din greseala codul PIN, nu se va intampla dupa ce faceti setarile necesare ale instrumentului Theft Alerts.

 

Πηγή: engadget