Aplicatia Ketchuppp si intalnirile in afara Internetului

  12

  Ketchuppp te ajuta sa afli daca sunt sanse sa te intalnesti cu oameni cu care tii legatura doar online sau telefonic. Fie ca te plimbi prin parc, mergi in piata sau la un concert, aplicatia te anunta daca o cunostinta de-a ta se intampla sa fie prin apropiere si invers. Poti seta sa fii vizibil la randul tau sau doar sa stii cand te poti intalni cu vreun prieten. Astfel, daca chiar vrei sa fii singur, poti evita discutiile.

  Prin activarea aplicatiei si a sistemului GPS din telefon, aplicatia Ketchuppp te pune in legatura cu oamenii pe care ii ai in lista de contacte. Dupa ce primesti notificarea ca cineva cunoscut este prin preajma, tu alegi daca te deplasezi pana la el sau daca ii dai un telefon ca sa va intalniti.

  Ketchuppp include trei moduri in care sa-ti setezi vizibilitatea: modul online este prestabilit si inseamna ca atat tu cat si prietenii care te au la contacte puteti afla unul de celalalt. Prin modul hidden tu apari offline, insa poti vedea daca se afla cineva in preajma ta. Si, ultimul mod, offline este pentru zilele cand chiar vrei sa fii singur.

  Ai si persoane nedorite in lista de contacte? Fie le stergi de tot, fie le blochezi pentru ca aplicatia sa nu iti sugereze posibilitatea unei intalniri nedorite. Totodata, daca pastrezi modul online, ai posibilitatea sa scrii despre starea in care te afli, ca sa stie lumea daca vrei sa fii lasat in pace sau daca esti dornic de o mica discutie.

  Ce aduce nou aplicatia este ca scopul ei, in final, este conversatia in timp real si nu virtual. In loc sa vorbesti pe facebook despre ce zi urata ai avut la job sau ce reteta ai descoperit, Ketchuppp te ajuta sa nu uiti sa impartasesti toate astea cu prietenii, sa te bucuri de viata reala si avantajele ei.

  Aplicatia poate fi descarcata gratuit pentru Android si iOS.

  Πηγή: techcrunch