Aplicatia iPhone Nike Fuel nu mai are nevoie de bratara fitness pentru a monitoriza activitatea fizica

36

Nike a hotarat sa profite de sezorii de monitorizare a semnelor vitale si a activitatii fizice care au fost inclusi in noile modele de smartphone-uri iPhone. Inainte, aplicatia Nike Fuel pentru iPhone avea nevoie si de bratara tracker-fitness pentru a functiona, dar se pare ca acum situatia s-a schimbat.

 

Cea mai noua versiune a aplicatiei Nike Fuel a primit suport pentru platforma Apple HealthKit, ceea ce inseamna ca poate stoca datele pe care iPhone 5S si alte modele mai noi le aduna cu ajutorul diferitilor senzori incorporati. In plus, utilizatorii vor putea vedea punctele NikeFuel (puncte ce reprezinta sistemul propriu Nike de contorizare a activitatii fizice) in aplicatia Apple Health.

 

Probabil ca in viitor Nike va extinde functionalitatea si compatibilitatea aplicatiei pentru a se potrivi si cu Apple Watch, care va include si el platforma HealthKit si va putea aduna date. Este de asteptat ca ceasul inteligent al celor de la Apple sa se lanseze in viitoarele cateva luni si, de asemenea, este posibil sa vedem si noi accesorii din gama Fuel pe care Nike le va lansa, date fiind schimbarile aduse aplicatiei.

 

Πηγή: Engadget