Aplicatia HERE Maps, disponibila pentru toate dispozitivele Android, nu doar pentru cele Samsung

22

In vara acestui an, Nokia a inceput sa duca aplicatia HERE Maps la un nou nivel si a anuntat ca planuia sa lanseze o versiune Android care sa fie construita exclusiv in parteneriat cu Samsung. Acum cateva saptamani, Nokia a lansat aplicatia care putea fi instalata doar pe smartphone-urile celor de la Samsung.

 

Totusi, extinderea a continuat iar acum Nokia a lansat aplicatia HERE Maps catre publicul larg care foloseste Android. Acest lucru inseamna ca toti utilizatorii Android au acces la aplicatie si nu mai exista restrictia care limita accesul doar pentru cei care detineau dispozitive Samsung.

 

Astfel, HERE Maps poate fi instalata pe orice smartphone Android care ruleaza sistemul de operare Jelly Bean sau mai avansat, desi este recomandat ca smartphone-urile sa aiba cel putin 1 GB memorie RAM pentru ca aplicatia sa functionez optim. Partea negativa a acestei aplicatii este ca se afla inca in varianta beta si ca inca exista brese de functionare.

 

Una dintre probleme este ca asistentii vocali care fac ghidaj pas cu pas lipsesc uneori, insa compania promite ca va rezolva curand si aceasta problema. Oricum ar fi, cei care pot sa suporte cateva probleme minore de functionare, pot descarca gratuit aplicatia HERE Maps din magazinul online Play Store.

 

Πηγή: PocketNow