Aplicatia Grand Theft Auto Radio disponibila pentru Android

44

Utilizatorii care isi petrec timpul jucand diverse variante ale jocului Grand Theft Auto sunt cu siguranta familiarizati cu posturile de radio pe care le pot asculta in timp ce se deplaseaza cu masina in diferite locuri din joc. Toate acele posturi de radio pe care gamerii le puteau asculta jucandu-se GTA sunt acum disponibile in magazinul Google Play sub forma unei aplicatii Android.

Acum, fanii Grand Theft Auto pot sa dubleze experienta jocului, apropiind-o mai mult de realitate, deoarece pot asculta in propriile masini posturile de radio preferate din joc. Un plus este si faptul ca aplicatia poate rula in background, astfel ca utilizatorii pot folosi si alte programe (ca Facebook sau Twitter) in timp ce asculta radioul.

GTA Radio incluse majoritatea posturilor, incepand cu Grand Theft Auto III. Asadar, aplicatia cuprinde: GTA III, GTA Vice City, GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, GTA San Andreas si GTA IV. Totusi, lipsesc cateva posturi de radio prezente in GTA IV, dar echipa care se ocupa de aplicatie promite ca le va adauga printr-o actualizare viitoare.

Singurul neajuns al aplicatiei GTA Radio este acela ca este disponibila doar pentru sistemele Android si nu exista informatii cum ca s-ar dezvolta si o versiune pentru sistemele iOS. Este posibil ca lipsa unei versiuni pentru iOS sa se datoreze neintelegerilor cu privire la licenta dintre Rockstar si Apple. GTA Radio pentru dispozitivele Android poate fi descarcata gratuit din magazinul online al companiei.

 

Sursa: SlashGear