Aplicatia Google Shopper pentru iOS si Android primeste un update

  26

  Ca in fiecare an, marile lanturi de magazine se pregatesc de sarbatori si de Black Friday, cand vor oferi reduceri semificative de pret la anumite produse. Avand in vedere ca sezonul cumparaturilor va incepe  foarte curand in plina forta, Google a lansat o actualizare pentru aplicatia Google Shopper, compatibila cu sistemele iOS si Android.

  Noul update va oferi un ghid de oferte speciale si un ghid care sa le permita utilizatorilor sa evalueze produse. De asemenea, Google Shopper usureaza misiunea clientilor de a gasi anumite produse. Potrivit companiei, 4 din 5 utilizatori de smartphone isi propun “sa foloseasca dispozitivul pentru a face cumparaturi de sarbatori. Preferinta pentru aplicatia mobila se poate explica prin faptul ca doritorii pot compara preturile prin intermediul acesteia, pot sa vada ce magazine se afla in apropiere si pot castiga cupoane de reducere. “

  Cumparatorii vor putea folosi noua aplicatie de la Google pentru a gasi exact ceea ce cauta. Actualizarea interfatei cuprinde o caseta de cautare mai mare pentru a face mai usoara navigatia. De asemenea, fotografiile produselor sunt mai mari, “pentru a putea observa mai bine detaliile lucrurilor pe care doresti sa le achizitionezi”.

  Daca utilizatorii cauta, spre exemplu, un ceas desteptator, Google Shopper ii va ajuta sa gaseasca vanzatorii care au aceste produse, prin noua optiune Sales. Odata cu activarea acestei optiuni, clientii vor vizualiza numai acele magazine care vand produsul respectiv si care se afla in apropiere. Totodata, pe aceasta pagina vor fi afisate si eventualele reduceri sau oferte speciale pe care magazinul le are.

  Google Shopper va include acum si posiblitati de evaluare a produselor, integrand scoruri de la GoodGuide. Astfel, utilizatorii vor putea sa se asigure ca produsele sunt sanatoase, sigure si, eventual, prietenoase cu mediul inconjurator. Noile actualizari ale aplicatiei Google vor usura, cu siguranta, misiunea de a “alerga” dupa cadouri in perioada sarbatorilor.

   

  Sursa: TechCrunch