Aplicatia Google Play Music cu functia All Access ajunge pe iOS

25

Inca din mai se banuia ca urmeaza lansarea unei aplicatii iOS Google Play Music care sa contina functia All Access. Abia acum, insa, aplicatia a ajuns in magazinul online App Store. Apple sustine ca lansarea a fost intarziata datorita dorintei “de a aduce nivelul de finisare care era asteptat de la aplicatiile Google Play Music pentru iOS”.

 

Totusi, desi Apple a consemnat ca s-a dorit construirea unei aplicatii foarte bune, exista speculatii care sustin ca taierea bugetelor pentru Google Play Music este, de fapt, cauza intarzierilor. Chiar daca aceasta ipoteza nu a fost comentata in niciun fel, se pare ca in loc sa contrazica Apple, Google a preferat sa abordeze alta cale, ferita de probleme. Astfel, in Google Play Music pentru iOS nu se poate cumpara direct continut si, chiar si cu logarea in contul All Access, achizitiile trebuie sa se faca din afara aplicatiei.

 

Cat despre aplicatia in sine, acesteia ii lipseste, deocamdata, sectiunea “I’m feeling lucky”. Totusi, aceasta ar trebui sa fie introdusa in curand, impreuna cu alte modificari care sa faca aplicatia mai prietenoasa cu tabletele iPad.

 

Nu este clar de ce a decis Google sa nu permita utilizatorilor Google Play Music pentru iOS sa achizitioneze continut direct din aplicatie. Insa aceasta miscare pare sa fie un atu pentru utilizatorii de Android care folosesc serviciul, dar detin si un dispozitiv cu sistem de operare iOS.

 

Πηγή: PocketNow