Aplicatia Google Photos a devenit disponibila

23

Google a anuntat un update important al aplicatiei Photos in cadrul evenimentului Google I/O. Noua aplicatie aduce schimbari la nivelul modului in care utilizatorii salveaza fotografiile, dar si modalitati noi de navigare. Din fericire, entuziastii tehnologiei nu vor trebui sa astepte instalarea sistemului de operare Android M pentru a putea incerca aplicatia, intrucat aceasta a devenit deja disponibila.

 

In timp ce utilizatorii pot folosi spatiul de stocare din Google Drive pentru a salva fotografii la inalta calitate, in limita spatiului disponibil, Google Photos ofera posibilitatea stocarii de fotografii intr-un spatiu online nelimitat. Exista, insa, limitarea ca fotografiile sa fie facute cu camere de maximum 16 MP, ceea ce inseamna ca toate celelalte imagini vor fi compresate pana cand vor indeplini rezolutia. Chiar si asa, tinand cont ca spatiul de stocare este nelimitat, probabil ca este un compromis acceptabil.

 

Multumita si noilor unelte de navigare, accesarea fotografiilor este usoara si se poate realiza si pe baza de cuvinte cheie. De asemenea, utilizatorii au acces la optiuni de editare, sharing si chiar optiuni ca integrarea functiei Auto Awesome direct in aplicatie.

 

Aplicatia Google Photos are atat versiune pentru iOS si Android (versiuni care pot fi descarcate din magazinele online ale sistemelor de operare) cat si versiune pentru web.

 

Πηγή: PocketNow