Aplicatia Google+ pentru iOS primeste update-uri care aduc un nou design, functii noi si imbunatatiri

20

Google a lansat trei actualizari importante pentru aplicatia Google+ pentru sistemele de operare iOS. Doua dintre aceste update-uri se aplica tuturor versiunilor iOS pe care Google+ este suportat (iOS 6.0 si mai nou). Cel de-al treilea update se adreseaza doar proprietarilor de dispozitive care ruleaza sistemul de operare iOS 7.

 

Noua versiune a Google+ (versiunea 4.6.0) include o noua interfata pentru notificari si un nou set de harti si optiuni de localizare care permit utilizatorilor sa isi impartaseasca locatia cu prietenii lor. In plus, cei care utilizeaza noua versiune a Google+ vor putea vedea locatiile prietenilor si pot sa seteze ce prieteni sa apara sau sa nu apara pe harta din aplicatie. Aceste schimbari se regasesc in toate versiunile iOS care suporta aplicatia Google+, indiferent daca este vorba despre dispozitive iPhone sau iPad.

 

De asemenea, cei care utilizeaza noua aplicatie beneficiaza de optiune de back-up direct pe Google+, la rezolutie maxima, a materialelor video si fotografiilor lor aflate pe dispozitivele iOS. Acest lucru inseamna ca s-a terminat cu imaginile compromise de acest proces, iar fisierele la care s-a facut back-up sunt accesibile doar utilizatorului. Aceasta imbunatatire se aplica doar proprietarilor de dispozitive care ruleaza sistemul de operare iOS 7.

 

Functionalitatile adaugate hartii adauga mai mult context experientei Google+, intrucat exista un stream de informatii “din apropiere” (n.r – nearby). In plus, versiunea de back-up a continutului la rezolutie maxima ii va bucura, probabil, cel mai mult pe proprietarii de iPad cu display Retina care vor dori sa acceseze fotografiile si materialele video.

 

Πηγή: SlashGear