Aplicatia Gmail pentru iOS a primit un update

31

Google tocmai a lansat un nou update al aplicatiei Gmail pentru iOS, care aduce mult doritul refresh de background. Iti va reimprospata si updata inboxul din background, pentru a fi la zi de fiecare data cand lansezi aplicatia.

Fara pauze enervante pana sa se incarce noutatile din inbox, insa pentru asta trebuie sa activezi din setarile de sistem modul refresh si notificarile Gmail. Inainte de acest update, nu era nevoie de refresh manual in varianta veche a aplicatiei Gmail, insa exista o intarziere in afisarea mesajelor proaspat primite de tine.

 

O alta schimbare adusa de update este login-ul printr-un singur click. Dat fiind faptul ca multe dintre aplicatiile Google pentru iOS dispun de aceasta trasatura, atunci cand vrei sa te loghezi intr-o aplicatie Google, celelalte aplicatii din aceeasi familie vor imprumuta datele si-ti vor permite sa te inregistrezi doar printr-un singur click, fara sa o mai faci separat pentru fiecare aplicatie in parte.

 

Cu acest update al Gmail, iti poti accesa contul imediat de pe iPhone sau iPad daca esti deja logat pe o alta aplicatie Google. Daca iti suna bine, poti downloada update-ul de pe App Store.

Πηγή: gsmarena