Aplicatia Fresh Paint pentru Windows Phone 8 primeste un update care aduce integrare Bing si alte facilitati

  9

  Dupa ce, recent, Microsoft a lansat al treilea update major pentru sistemul de operare Windows Phone, si aplicatia gratuita Fresh Paint primeste o actualizare. Astfel, noua versiune a Fresh Paint ofera noi unelte de desen si este, de fapt, aceeasi care se gaseste pe Windows Phone 8.1.

  Pentru varianta compatibila cu Windows Phone 8 a fost adaugata o optiune numita Inspire Me care aduce cu ea si integrare Bing care va ajuta utilizatorii sa caute imagini pe care sa le adauge in aplicatie. In plus, a fost introdus un nou filtru foto si a fost redesenata interfata, ceea permite aplicatiilor Fresh Paint sa se miste mai repede si sa comunice mai bine una cu cealalta. De asemenea, s-a adaugat suport pentru camera frontala si s-a imbunatatit functia foto.

  Tot noua versiune include si posibilitatea de sincronizare cu SkyDrive, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot incepe sa deseneze pe PC si sa isi termine desenul pe telefonul mobil. Pentru a putea face asta, tot ce trebuie sa faca este sa apese pe optiunea “Save To” si sa isi importe desenul in galleria Fresh Paint de pe Windows 8.

  Aplicatia Fresh Paint pentru Windows Phone 8 livreaza aceeasi experienta de pictura in ulei ca si varianta aplicatiei compatibila cu sistemele desktop. Astfel, si in aplicatia mobila exista optiuni ca palete de culori, guma de sters, optiuni de anulare a ultimei comenzi si multe altele. In plus, exista si optiuni ca aplicarea de filtre foto in timp real, dar si altele, care vor permite utilizatorilor sa isi transforme smartphone-ul intr-o opera de arta.

  Noua aplicatie Fresh Paint pentru Windows Phone 8 poate fi descarcata gratuit din magazinul online Windows Phone Store.

   

  Πηγή: Pocket-Lint