Aplicatia Foursquare pentru iPad a devenit acum disponibila

31

Foursquare a anuntat recent ca avea o aplicatie iPad in lucru si, la foarte putin timp, se pare ca aceasta a devenit deja disponibila. Desigur, aceasta incorporeaza optiunile specifice care sunt disponibile si pe iPhone, insa, fiind conceputa pentru iPad, are si o caracteristica creata pentru tableta.

 

In noua aplicatie Foursquare utilizatorii vor putea vedea recomandarile cele mai bune pentru zona in care locuiesc, astfel ca vor putea sa treaca in revista si sa viziteze toate locurile noi sau in voga, daca doresc acest lucru. In plus, Foursquare ofera recomandari de calatorie pentru cele mai mari orase ale lumii. Astfel, utilizatorii vor primi sugestii de destinatii, dar si o serie de locuri pe care ar trebui sa le viziteze in acele destinatii.

 

Toate schimbarile implementate in Foursquare vor sa transforme platforma in una mai viabila pentru gasirea de lucruri. Mai devreme in acest an, cei de la Foursquare au eliminat optiunea de check-in din aplicatia principala si au mutat-o in Swarm. Astfel, Foursquare a devenit un competitor pentru Yelp. Acum ca aplicatia a ajuns pe iPad ar putea deveni mai distractiv de folosit, iar aplicatia de exportare a datelor de pe profilul de pe iPad pe iPhone este destul de utila.

 

Noua versiune a aplicatiei Foursquare pentru iOS poate fi descarcata gratuit din magazinul online iTunes. Totusi, este de notat ca, daca vreti sa aveti parte de optiunile de mai sus, ar fi bine sa descarcati pe iPad varianta creata special pentru tableta.

 

Πηγή: Slashgear