Aplicatia Flickr pentru iOS 7 uploadeaza automat fotografiile in spatiul de stocare de 1 TB

19

Yahoo aduce o actualizare aplicatiei Flickr pentru sistemele de operare iOS 7 pentru a permite utilizatorilor de iPhone sa incarce automat fotografiile in serviciul Flickr. Astfel, noua versiune a aplicatiei va incarca imaginile surprinse cu camera foto a iPhone-ului direct pe Flickr, la rezolutia originala.

Flickr mai ofera acum si o optiune de indreptare automata a fotografiilor in editorul de imagini al retelei, astfel incat utilizatorii vor putea sa retuseze micile imperfectiuni inainte sa urce imaginile in Flickr. Dupa ce a introdus filtre foto personalizabile si unelte de editare profesionista inaintea lansarii iOS 7, noua versiune a Flickr va fi o surpriza placuta pentru utilizatorii care au de gand sa profite de spatiul gratuit de 1 TB pe care reteaua a inceput sa il ofere in acest an.

In plus, compania promite ca noul update rezolva orice problema de logare in conturi care a aparut la versiunile anterioare ale aplicatiei Flickr pentru iOS si declara ca “se vor asigura ca nu se mai intampla asa ceva”.

Πηγή: The Verge