Aplicatia Feedly pentru Android primeste un update care aduce imbunatatiri si o performanta sporita

27

Dupa retragerea serviciului Google Reader multi dintre utilizatorii de smartphone-uri sau tablete Android au inceput sa foloseasca ca inlocuitor aplicatia Feedly. Totusi, Feedly are cateva neajunsuri care au nemultumit o serie de utilizatori, dar acum, odata cu noua versiune, aceste probleme se rezolva. Astfel, update-ul aduce imbunatatirea performantei, dar si alte schimbari care vor oferi utilizatorilor o experienta mai buna.

Update-ul aplicatiei aduce Feedly la versiunea 17.0. Una dintre cele mai importante imbunatatiri este remedierea wiget-ului pentru ecranul de start. Acest widget a fost nefunctional din luna iunie, dup ace Feedly a trecut la noul sistem de stocare Feedly Cloud, dar acum poate fi din nou folosit. In plus, dezvoltatorii Feedly promit ca noile schimbari fac aplicatia sa se deschida cu 300% mai rapid fata de versiunea anterioara si, de asemenea, au fost adaugate functii ca Discover (Descopera) si Search (Cautare). Actualizarea aplicatiei aduce si mici modificari la nivel de design. Astfel, sunt folosite fonturi noi care au ca scop imbunatatirea lizibilitatii.

Alt punct important este ca Feedly 17.0 are suport pentru sistemele de operare Android 4.4 KitKat si noul smartwatch Samsung Galaxy Gear.Versiunea actualizata a aplicatiei Feedly poate fi descarcata gratuit din magazinul online Play Store.

 

Πηγή: Slashgear