Aplicatia Facebook pentru Windows Phone primeste un update si imbunatatiri

29

Pana acum, pentru a putea avea acces la cele mai noi optiuni si imbunatatiri ale aplicatiei Facebook pentru sistemele de operare Windows Phone 7.5 si Windows Phone 8, utilizatorii trebuiau sa apeleze la varianta beta. Desigur, acest lucru insemna ca versiunea beta a Facebook aducea cu ea si o serie de brese de functionare sau de securitate.

Acum, aplicatia a iesit din varianta beta si a primit un update care aduce optiuni suplimentare. Noua versiune permite compilarea fotografiilor in mesajele trimise pe Facebook prin intermediul aplicatiei, precum si optiunile de anulare a like-urilor sau stergere a prietenilor. In plus, Facebook pentru Windows Phone 7.5 si Windows Phone 8 are acum functia de adaugare a tag-ului in interiorul unei postari (prin intermediul folosirii semnului “@”).

De asemenea, noua versiune a aplicatiei pentru reteaua sociala a primit si cateva imbunatatiri care o fac mai rapida si mai performanta. Cea mai recenta versiune non-beta a Facebook pentru smartphone-urile Windows Phone poate fi descarcata gratuit din magazinul online destinat acestor dispozitive.

Πηγή: PocketNow