Aplicatia Facebook Pages Manager disponibila pentru sistemele Android

30

Facebook a facut compatibila aplicatia Pages Manager cu sistemele de operare Android. Pages Manager a fost disponibila doar pentru sistemele de operare iOS si permitea administratorilor de pagini de Facebook sa le editeze. Acum, compania a lansat si o versiune pentru sistemele de operare Android, insa aceasta este disponibila doar pe anumite piete.

Poate ca Facebook nu face publicitate noii aplicatii, insa ofera deja o multitudine de optiuni pe care un administrator de pagina le foloseste. Acestea includ posibilitatea de a posta actualizari si comentarii, afisarea si raspunderea la mesajele private si notificari cu privire la paginile pe care utilizatorul le administreaza.

In mod surprinzator, Facebook nu ofera niciun fel de informatie cu privire la tarile in care aplicatia Pages Manager pentru Android este disponibila. In plus, compania pastreaza tacerea si in privinta posibilitatii de a lansa aplicatia pe pietele pe care nu este disponibila in acest moment.

In timp ce Facebook incearca sa isi construiasca serviciile mobile, este evident ca nu se bazeaza pe un singur sistem de operare pentru a creste si mai mult numarul de utilizatori – care, In prezent sunt peste jumatate de milliard. Chiar si asa, firma pare sa faca totul pas cu pas, iar aplicatia Pages Manager pentru Android nu face exceptie.

 

Sursa: The Inquirer