Aplicatia Evernote Skitch pentru Android primeste un update

22

In octombrie 2012, Evernote si-a actualizat aplicatia Skitch la versiunea 2.0 si a imbunatati-o cu o mai buna integrare a altor aplicatii, oferind utilizatorilor o  “experienta completa Evernote. Acum, compania a lansat o noua actualizare a aplicatiei, noua versiune fiind un update minor si aducand Skitch la versiunea 2.0.5.63.

Actualizarea aduce o multitudine de unelte noi, cum ar fi unealta Pen,  care acum este mult mai intuitiva, rapida si delicata. Exista, de asemenea, si o optiune de Hold si Lock a uneltei care este folosita de utilizator in acel moment. Skitch a devenit, totodata, mai usor de folosit pentru ca s-au adaugat notificari care informaeaza despre modul de utilizare al uneltelor existente. In plus, acestea pot fi setate sa aiba anumite efecte folosind panoul de optiuni.

Imbunatatirile din noua versiune fac imaginile mai usor de folosit in apllicatie, intrucat exista optiuni mai bune de scalare a acestora. A fost conceputa si o noua pictograma pentru ecranul de start, care face mai usoara accesarea setarilor. Evernote informeaza, de asemenea, ca “exista si alte imbunatatiri care fac aplicatia mai usor de folosit si mai stabila.”

Unealta Move si unealta Pen au fost modificate in sensul ca acum pot deveni active atunci cand un obiect diferit este selectat, apoi sters sau deselectat, sau atunci cand ecranul este modificat. Fanii acestei  aplicatii vor fi placut surprinsi de schimbarile aduse programului. Aplicatia Evernote Skitch poate rula pe dispozitivele cu sistem Android 2.0 sau mai avansat.

 

Sursa: SlashGear