Aplicatia eBay pentru iOS primeste o actualizare care face mai usoara vanzarea de bunuri direct de pe telefon

38

EBay a lansat o actualizare importanta a aplicatiei pentru iOS, introducand un proces de vanzare mai facil care face aranjarea de licitatii (sau  cumpararea instant)t mai usoara. La fel ca si pe site-ul original eBay, aplicatia va ajuta utilizatorii sa aleaga categoria potrivita pentru produsul lor. De asemenea, va oferi asistenta si in legatura cu stabilirea pretului si taxele de transport.  

Aplicatia eBay s=a imbunatatit si la nivelul functionalitatii, fiind adaugate fotografii licitatiei utilizatorului. De asemenea, exista noi  unelte de editare a imaginilor care vor permite modificare fotografiilor direct in aplicatie, fara sa mai fie nevoie de folosirea altor programe pentru acest lucru.

Totodata, viteza de functionare a aplicatiei a fost imbunatatita. EBay sustine ca noua versiune face iesirea din procesul de comercializare mai usoara. A fost imbunatatita si optiunea de cautare si au fost remediate si cateva brese de securitate, insa nu exista detalii in legatura cu aceste schimbari.  Noua versiune a aplicatiei eBay pentru sistemele iOS poate fi descarcata gratuit din magazinul online iTunes.

 

Sursa: The Verge