Aplicatia CBS pentru dispozitivele Android permite acum streamingul integral de episoade

    28

    La sapte luni dupa ce CBS a lansat aplicatia dedicata iOS care permitea si streamingul integral de episoade TV, aceasta functie ajunge si pe dispozitivele care ruleaza Android si Windows 8. In plus, compania a anuntat ca planuieste ca pana la sfarsitul anului sa transfere aplicatia (care se va numit CBS) si pe dispozitivele care cu sistem de operare BlackBerry 10.

    Nu este foarte clar de ce CBS s-a miscat atat de greu cu aducerea aplicatiei pe sistemele de operare Android si Windows 8, insa utilizatorii acestor dispozitive vor avea parte de aceleasi functionalitati ca si proprietarii de gadget-uri iOS care folosesc aplicatia. Asta inseamna ca aplicatia permite streamingul integral al episoadelor care au rulat in ziua precedent. In plus, emisiunile si serialele care au rulat in prime-time vor fi facute disponibile la 8 zile dupa difuzarea la televizor.

    In paralel, CBS Connect pentru iOS are acum integrata si functia de ecran secundar pentru episoade ca CSI si Hawaii Five-O, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea sa urmareasca episoadele in timp ce sunt difuzate. Aceasta facilitate va ajunge in viitorul apropiat si pe aplicati pentru dispozitivele Android.

    Πηγή: The Verge