Aplicatia Cartoon Network iti aduce desene si jocuri pe iOS si Android

116

Esti fan desene animate si ai vrea sa te uiti la ele oriunde si oricand ai putea? Cartoon Network vine cu o noua aplicatie in acest scop, oferindu-ti scurte clipuri extrase din desene. Aplicatia se numeste Cartoon Network Anything si este disponibila pentru iOS si Android.

 

Fie ca e vorba de tine sau de copiii tai, desenele animate sunt sau obisnuiau sa fie o metoda foarte iubita de pierdere a timpului. Obisnuiau sa fie pentru ca, dupa cum poate stii, nici un desen din cele cu care ai crescut tu nu se mai difuzeaza pe Cartoon Network, fiind inlocuite de altele care parca ar provoca angoase si frustrari copiiilor. Dar poate iti plac mai mult astea.

 

cn_app_games

 

Descarca-ti aplicatia pe Android sau pe iOS si incearca sa vezi ce-ti ofera cele 10-15 secunde de mini-clipuri extrase din desene precum Adventure Time, Regular Show, Gumball sau Teen Titans Go. Pe langa video, aplicatia iti aduce si mici quiz-uri, puzzle-uri si alte joculete. Scopul acestor mini filmulete ar fi sa convinga audienta sa vada intreg produsul la TV.

 

cartoonnetworktheater

 

Πηγή: engadget