Aplicatia Carousel de la Dropbox iti creeaza spatiu de stocare in telefon [video]

44

Pentru momentele in care esti nevoit sa stergi poze pentru ca nu mai ai loc de o filmare pe care nu vrei s-o ratezi, Dropbox aduce un update aplicatiei Carousel care elibereaza memoria telefonului printr-o singura apasare.

 

Aplicatia impreuna cu update-ul este compatibila cu dispozitivele care ruleaza iOS si Android. Pe langa functia de organizare a pozelor din Dropbox dupa data, ora sau eveniment, salvand automat noile poze pe care le faci cu telefonul, functii deja existente odata cu lansarea din aprilie a aplicatiei, Carousel rezolva acum si problema supraincarcarii memoriei.

 

 dropbox

 

Cand telefonul se aproprie de capacitatea maxima, Carousel iti va trimite o notificare si-ti a da optiunea sa stergi toate pozele din telefon care au fost salvate automat in Dropbox. Totodata, ca sa nu stergi din greseala poze pe care nu le-ai salvat in Dropbox, aplicatia are o serie de masuri de siguranta ca sa evite acest lucru, printre care faptul ca fiecare poza este identificata individual, iar daca spatiul nu este saturat, Carousel va lasa ultimele 30 poze in telefon, ca masura de siguranta.

 

Update-ul este disponibil deja pentru Android, urmand sa apara in curand si pentru iOS, impreuna cu o alta functie a aplicatiei. Este vorba de Flashback care foloseste algoritmul Carousel pentru a recunoaste fetele personajelor din poze astfel incat sa iti afiseze fotografii sau clipuri pe care le-ai facut acum un an sau mai multi, pe vremea asta.

 

Flashback

 

Πηγή: engadget