Aplicatia care iti da voie sa testezi un Galaxy Note 3 pe orice telefon

21

Phableta Samsung Galaxy Note 3 ofera prima dovada solita ca firma face eforturi pentru a combate multimea de functii inutile pe care le incorporeaza in dispozitivele sale. Astfel, noul Galaxy Note 3 adauga functionalitati reale pe care alte dispozitive Samsung pur si simplu nu le au.

 

In aceasta linie, recent, Samsung a lansat o aplicatie numita Galaxy Note 3 Experience care are drept scop chiar ce se poate deduce din denumire. Aceasta aplicatie poate fi instalata pe orice smartphone cu sistem de operare Android – desi Samsung recomanda ca dispozitivele pe care este folosita sa aiba un procesor de cel putin 1.4 GHz, sa ruleze sistemul de operare Android 4.1 JellyBean si sa aiba rezolutie HD 1080p. Aplicatia ofera un tur interactiv care subliniaza functiile cheie ale Galaxy Note 3. Utilizatorii vor putea experimenta senzatia de a folosi un stylus S Pen si functii asociate ca Air Command si Action Memo. In plus, aplicatia include si un material video care prezinta testarea Galaxy Note 3.

 

Desigur, nicio aplicatie nu poate inlocui testarea efectiva a phabletei, dar aplicatia Galaxy Note 3 Experience este una dintre cele mai bune. Aceasta aplicatie poate fi descarcata gratuit din magazinul online Google Play.

 

Πηγή: BGR