Aplicatia care aduce Yosemite pe ecranul iPad-ului este acum disponibila

17

O noua aplicatie numita Duet Display permite utilizatorilor sa dea o noua intrebuintare unui dispozitiv iOS mai vechi, fie el iPhone, iPad sau iPod Touch. Aceste gadget-uri pot fi transformate in ecrane secundare pentru laptopurile si desktop-urile OS X cu ajutorul Duet Display.

 

Aplicatia pentru sistemele de operare OS X poate fi descarcata gratuit de pe site-ul companiei, insa aplicatia pentru iOS costa 9.99 dolari. Odata ce ambele aplicatii au fost instalate pe dispozitivele compatibile, utilizatorii vor trebui sa conecteze dispozitivele iOS si OS X cu ajutorul unui cablu Lightning sau a unui cablu cu 30 de pini. Astfel, vor putea sa extinda imaginile de pe OS X pe ecranul unui gadget secundar.

 

Duet Display ar trebui sa functioneze pe dispozitivele Mac care ruleaza orice versiune de sistem de operare, de la OS X 10.9 pana la Yosemite, cel mai nou sistem de operare Apple, iar dispozitivele iOS necesita sistemul de operare iOS 6.0 sau mai nou.

 

Din pacate, gadget-urile iPad sau iPhone mai vechi, care au primit actualizari de soft pana la iOS 5.1.1 nu sunt suportate de aplicatie, desi in descrierea acesteia este mentionata si aceasta versiune de sistem de operare. Mai este de notat ca Duet Display are deocamdata suport doar pentru cate un dispozitiv iPad si iPhone odata, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor putea transforma in ecrane secundare mai multe gadget-uri simultan.

 

Creatorii Duet Display au mai sugerat ca o versiune pentru Windows a aplicatiei se afla in lucru si ca aceasta va fi lansata la o data ulterioara.

 

Πηγή: BGR