Aplicatia Blink dispare dupa ce Yahoo a cumparat-o

18

Yahoo a cumparat Blink, aplicatia de mesagerie mobila, fara insa a avea un plan de dezvoltare a ei. Totusi, Meh Labs, compania creatoare a Blink va inchide aplicatia pentru dispozitivele cu Android si iOS.

 

Blink este o aplicatie micuta, creata de fostul angajat la Google, Kevin Stephens, are doar sapte angajati si o baza de cateva zeci de mii de utilizatori care au fost cumparati cu totul de Yahoo acum.

 

Anul trecut, Yahoo a incheiat 22 de achizitii, intrecand Google, Facebook si Apple, iar printre companiile cumparate se numara Bread, Alike, GoPollGo, Jybe, MileWise si Summly, toate fiind nevoite sa-si inchida aplicatiile dupa confirmarea cumpararii de catre Yahoo. Astrid si Tumblr au continuat totusi sa existe.

 

Blink a fost o aplicatie prin care utilizatorii puteau sa share-uiasca mesaje auto-distructive, poze, clipuri video sau inregistrari, catre un individ sau un grup. Vizibilitatea mesajelor putea fi controlata printr-un timer stabilit de utilizatori. Blink s-a lansat prima oara pentru iOS, acum un an, apoi la inceputul lui 2014, pentru Android, numarul total de download-uri fiind undeva la 100.000.

 

Acum a fost cumparata de Yahoo, iar viitorul suna la fel de (auto-)distructiv.

 

blink_app

Πηγή: venture beat