Apar primele randări cu Nokia D1C

33

Nokia se pregăteşte să lanseze primele sale telefoane în era post-Microsoft, compania finlandeză ieşind din perioada “de graţie” în urma vânzării diviziei de telefoanie mobilă către gigantul american.

 

Fostul lider al pieţei de telefoane mobile, ar avea pregătite ceva modele şi pentru finalul acestui an, însă deocamdată aflăm noi detalii despre Nokia D1C, un model care este aşteptat să fie lansat în 2017. Acesta a fost deja “zărit” în listele cu rezultate în testele de referinţă ale celor de la AnTuTu şi Geekbench, rulând pe noul Android 7.0 Nougat.

 

Pe lângă aceste informaţii au apărut şi primele randări cu noul model, prin intermediul reţelei de socializare chineze Weibo. Imaginile arată telefonul venind în trei variante, cu carcasă neagră, albă şi aurie. Deocamdată, imaginile nu sunt oficiale, aşa că nu ne entuziasmăm prea tare.

 

Din informaţiile scoase din AnTuTu se pare că acest model va veni cu un display Full HD și procesor octa-core Snapdragon 430, specific modelelor de clasă medie spre inferioară. În schimb se pare că telefonul vine cu 3 GB memorie RAM şi cu procesor grafic Adreno 505 ceea ce ar trebui să sporească performanţele telefonului. Totodată, telefonul va veni cu 32 GB spaţiu de stocare intern, iar componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 13 MP şi una frontală cu senzor de 8 MP, ce are trebui să-i satisfacă pe iubitorii de selfie-uri.

 

Deocamdată nu există date legate de o posibilă dată de lansare, dar cu siguranţă vom mai afla informaţii, din moment ce toată lumea aşteaptă revenirea Nokia pe piaţa telefoanelor

 

Πηγή: phonearena