Apar primele imagini cu Nokia 1 ”în sălbăticie”

- Adrian Ungureanu
420

Cu câteva zile înainte de finalul anului trecut vă povesteam că HMD Global pregătește un nou telefon care ar trebui să fie foarte ieftin, care să ruleze o versiune specială de Android.

Este vorba de Nokia 1, un telefon va rula o versiune foarte simplă a sistemului de operare de la Google, Android Oreo Go, creată special pentru telefoanele cu specificații extrem de modeste care au între 512MB și 1GB de RAM. Despre acest Nokia 1 se spune că ar veni cu 1GB memorie RAM și 8GB spațiu de stocare intern.

Zvonurile despre acest model au apărut inițial din Rusia, unde este așteptat la un preț de aproximativ 87 de euro. Acum, avem ceva nou din China de această dată. Două imagini cu noul telefon low-cost Nokia.

Bine, una cu telefonul, iar cealaltă cu un capac al acestuia. Design-ul pare a fi în linie cu modelele Nokia lansate până acum. Fiind dintr-o sursă neoficială nu putem garanta pentru veridicitatea acestor imagini. Totuși, China este o țară unde secretele nu rămân secrete mult timp, așa că nu poți fi sigur niciodată.