Apar primele detalii despre HTC 11 – ce pregatesc taiwanezii

38

HTC 11, următoarea versiune a smartphone-ului de top al taiwanezilor, va avea un ecran cu marginile curbate, pe lângă dotările hardware de top cu care ne-au obișnuit. Lansarea oficială va fi mai mult ca sigur anul viitor, iar oamenii se întreabă acum dacă va avea cameră duală pe spate, pentru că HTC a făcut primul smartphone dual-camera.

 

Ecranul este foarte similar cu cel de pe Galaxy S7, cu rezoluție 2056×1440 pixeli. Diagonala este de 5.5 inch, iar terminalul va avea senzori pe margine pentru a putea face comenzi diverse. HTC 11 va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 830, unul dintre cele mai puternice de anul viitor, iar ca memorie zvonurile oscilează între 4GB și 6GB. Practic, nu ai nevoie de mai mult de 4GB de RAM, dar chinezii au deja modele cu 6GB de RAM și atunci competiția trebuie să urmeze trendul.

 

În clipul video de la final puteți vedea și conceptul de cameră duală. Cred că HTC va reveni la acest model, practic primul smarphone de top dual-camera fiind HTC One M8. Apoi conceptul a fost uitat, iar în 2015 a reapărut odată cu zvonurile privind următoarea generație smartphone. Anul acesta LG G5, Huawei P9 și iPhone 7 Plus au avut cameră foto duală.

 

Senzorul camerei foto de pe spate este unul de 12 megapixeli, iar camera frontală este de 8 megapixeli cu o lentilă wide. Rămâne de văzut ce opțiuni de stocare vor lansa și cât de mare este bateria. Totuși, HTC 10 obținea o autonomie decentă cu o baterie modestă, datorită utilizării unui Android curat, fără multe înflorituri. Să vedem ce vor face anul viitor.

 

 

 

Πηγή: Mobipicker