Apar noi speculaţii privind prezentarea de către Samsung a unui telefon pliabil

- Adrian Ungureanu
280

Zvonuri legate de faptul că Samsung pregăteşte lansarea unui telefon cu ecran pliabil circulă de ani de zile. La începutul acestui an, compania sud-coreeană a obţinut un brevet pentru un telefon de acest tip, lucru care a reaprins imaginaţia oamenilor.

Cele mai noi zvonuri sunt chiar foarte optimiste. Acestea spun că deşi nu va aduce noile Galaxy S8 la Mobile World Congress 2017, la finalul acestei luni, Samsung nu are cum să vină cu mâna goală. Aşa că ar putea prezenta un prototip de telefon cu ecran flexibil.

Samsung are pregătit un eveniment special pe data de 27 februarie, chiar în ziua de debut a MWC 2017, dar în care ştim că va prezenta noile tablete Galaxy Tab S3. În acelaşi eveniment ştim că Samsung ar putea prezenta un clip video de 1 minut, ca teaser pentru noile Galaxy S8 ce vor fi lansate pe 29 martie.

Acum, zvonacii cred că am putea asista şi la prezentarea unui telefon cu ecran pliabil. Nu există niciun fel de confirmare pentru aceste zvonuri aşa că nu ar trebui să ne entuziasmăm prea tare. Chiar dacă este vorba doar de un prototip, sunt foarte mult lucruri de pus la punct în ceea ce priveşte acest tip de telefoane, aşa că este puţin probabil să vedem aşa ceva prea curând.

No posts to display