AOC transforma experienta de gaming pentru monitoare cu tehnologia AMD FreeSync

19

AOC lanseaza primele doua monitoare de gaming dotate cu AMD FreeSync o tehnologie ce dispune de o rata de refresh dinamic, ce elimina efectul de tearing si stuttering, permitand de asemenea, o viteza ridicata de input. Pasionatii de jocuri au nevoie doar de un adaptor de grafica si un driver AMD, plus monitorul de gaming AMD FreeSync AOC pentru a se bucura de cea mai avansata experienta de gaming

 

Gaming-ul trebuie sa fie o experienta fluida; acest lucru nu poate fi posibil fara o sincronizare perfecta intre placa GPU si ratele de refresh dinamic ale monitorului. AMD FreeSync face acest lucru posibil, fara a sacrifica performanta, la un pret accesibil. Aceasta tehnologie ofera o experienta de joc fara efectul de intrerupere a imaginii, mentinand totodata frecventa cadrelor si viteza de input la nivel maxim.

 

AMD FreeSync utilizeaza tehnologia standard DisplayPort Adaptive-Sync pentru a activa ratele de refresh dinamic. Astfel, placa GPU actualizeaza monitorul odata ce trimite o noua imagine catre monitor, ceea ce permite sincronizarea perfecta intre cele doua device-uri. Aceasta noua tehnologie AMD nu necesita un hardware suplimentar si este dotata cu standarde deschise, neavand taxe de licenta care sa

 

Monitoarele destinate gaming-ului de competitie sunt greu de conceput fara o rata de refresh de 144 Hz la un timp de raspuns de 1 ms. AOC G2460PF si G2770PF sunt prevazute cu aceste functii necesare, tinand sub control efectul de blur si tearing a imaginii. AOC a implementat si tehnologia i-Care, ce diminueaza efectul de obosire a ochilor si livreaza imagini cu profunzime ridicata, utilizand un raport de contrast dinamic de 80 milioane. integrat, Kensington Security Lock, mentine monitorul in siguranta in timpul partidelor LAN astfel Sistemul de securitate incat utilizatorii pot lasa nesupravegheata platforma de jocuri fara sa isi faca griji. Totusi, acest lucru nu se va intampla prea des in timpul sesiunilor de gaming foarte lungi datorita ergonomiei perfecte a monitorului, cat si datorita reglarii suplimentare eficiente a inaltimii si gradului de inclinare.

 

Cele doua monitoare noi AOC G2460PF si G2770PF incorporeaza toate aceste caracteristici de gameplay, la aceleasi preturi ca si modelele lor anterioare. Acestea vor fi disponibile din septembrie 2015 la un pret de 1499 lei, respectiv 1788 lei.