AOC prezinta monitorul I2476VWM: design minimalist, la un pret atractiv

27

Cu o rezolutie Full HD si un timp de raspuns de 5 ms, modelul AOC I2476VWM de 23.6” (59.94 cm) este potrivit inclusiv pentru activitatile care solicita o calitate superioara a imaginii, de la jocuri, la vizionare de filme. Modelul I2476VWM include un panou de inalta calitate IPS, ce ofera unghiuri largi de vizualizare. Mai mult, acest tip de panou asigura o consistenta si o gama larga a culorilor.

 

Formatul imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080, monitorul I2476VWM dispune de unghiuri de vizualizare de pana la 178° care ofera pasionatilor de gaming, cat si amatorilor de entertainment, imagini bogate in detalii, la o claritate deosebita. Contrastul dinamic al imaginii permite afisarea unui negru intens si a unor contururi clare ale obiectelor, chiar si in scenele de actiune. Timpul de raspuns de doar 5 ms contribuie la experienta de vizionare, eliminand efectele de ghosting si blur.

 

Pentru a oferi utilizatorilor mai multe optiuni pentru conectivitate, monitorul AOC I2476VWM dispune de conectori HDMI si D-Sub. De asemenea, computerul, laptopul sau consola de jocuri pot fi conectate cu ajutorul porturilor VGA built-in si HDMI.

 

Tehnologia Mobile High-Definition Link (MHL) permite duplicarea continutului de pe dispozitivele portabile direct pe ecranul HD al monitorului. Cablul MHL poate fi folosit pentru a conecta smartphone-ul, tableta sau consola de jocuri portabila. Astfel, utilizatorii pot experimenta toate tipurile de divertisment pe monitorul HD de dimensiuni mari, bucurandu-se in acelasi timp de incarcarea dispozitivului mobil.

 

Rama ultra-ingusta a monitorului si profilul subtire ofera un plus de eleganta spatiului de lucru, in timp ce suportul VESA permite montarea monitorul pe perete, economisind spatiu. Display-ul I2476VWM este alegerea ideala pentru oricine isi doreste performanta la un pret atractiv.

 

Monitorul este disponibil in magazine la pretul recomandat de 999 lei.