AOC lansează un nou monitor din gama AGON – AG352QCX

40

AOC a prezentat noul monitor premium AGON – AG352QCX – un monitor curbat cu diagonala de 35”. Datorită razei de curbură de 2m, unghiurile de vizualizare se extind, schimbând profunzimea câmpului vizual și creând astfel o experiență imersivă pentru gameri.

 

Modelul AG352QCX elimină efectul de motion blur prin rata de refresh de 200 Hz și tehnologia Adaptive-Sync. În timp ce opțiunea care scapă gamerii de lag, Low Input Lag More, depășește procesarea video, oferind astfel o execuție aproape instantă a comenzilor venite fie din mouse, tastatură sau gamepad, funcția AOC Shadow Control luminează zonele prea închise ale imaginii și, simultan, le întunecă pe cele excesiv de luminoase, fără a afecta calitatea imaginii.

  

Cum gamerii apreciază individualitatea, AOC le oferă tocmai acest lucru prin introducerea luminilor de tip LED pe spatele și pe fațeta de jos a modelului AG352QCX. Opțiunile disponibile sunt roșu, verde sau albastru, iar intensitatea luminii poate fi modificată în puternică, medie sau oprită. Pe lângă toate acestea, keypad-ul QuickSwitch oferă o lejeritate mai amplă în setarea preferințelor fiecărui utilizator, punând la dispoziția acestora setări prestabilite interschimbabile la simpla apăsare a unui buton.

 

Specificații AG352QCX

Model

AG352QCX

Display

35” VA Curbat Refresh 200 Hz

Rezoluție

2560×1080

Tehnologie de sincronizare

Adaptive-Sync (compatibilă cu FreeSync)

Conectivitate

1 x VGA

1 x DVI Dual Link

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2ad

2 x USB 3.0 Audio out/in

Microphone in/out

Caracteristici

speciale

Stand ergonomic regrabil pe înălțime

5 W Speakers

Timp de răspuns 4 ms GtG

Contrast 2000:1

Gamă de culori 100 % sRGB

Disponibil în România

Decembrie 2016

Preț recomandat de producator

3,599LEI