AOC lanseaza monitoarele MVA de 28 inci

18

AOC a prezentat primele monitoare de 28 inci (71.1 cm) produse de companie. Atat modelul m2870Vhe, cat si m2870Vq dispun de panouri MVA 16:9 de mari dimensiuni cu rezolutie Full HD, ce ofera unghiuri de vizualizare largi si o luminozitate ridicata. AOC ataca cu aceste ultime doua modele atat piata dedicata profesionistilor cat si piata de divertisment.

 

AOC isi face intrarea pe segmentul de piata al monitoarelor de 28 inci (71.1 cm) odata cu lansarea celor doua modele din gama Value, m2870Vhe si m2870Vq. Datorita panoului cu tehnologie MVA, cele doua monitoare ofera un contrast impresionant, de 3000:1, alaturi de claritate si culori vii, la unghiuri de vizualizare de pana la 178 de grade.

 

In mediul profesional, modelele pot fi folosite si pentru sarcini care necesita o calitate superioara a culorii, precum design-ul grafic. In plus, dimensiunea generoasa a ecranului faciliteaza lucrul cu documente de mari dimensiuni sau cu programe ce necesita mai multe ferestre.

 

Cu un timp de raspuns de numai 5 ms, cele doua display-uri Full HD sunt ideale pentru jocuri video si filme, oferind imagini cursive, fara efect de ghosting. Luminozitatea de 300 cd / m² permite afisarea imaginilor clare chiar si in medii cu lumina ambientala puternica.

 

Prin intermediul porturilor D-Sub, DVI si HDMI, cele doua modele suporta atat conexiuni analogice, cat si digitale. AOC m2870Vq dispune de un DisplayPort suplimentar si difuzoare stereo incorporate. In acelasi timp, software-ul inteligent ofera o experienta de utilizare mai comoda. In timp ce incie-Saver inci si inciEco Mode inci contribuie la reducerea consumul de energie, incii-Menu inci permite utilizatorilor sa modifice setarile monitorului cu ajutorul mouse-ului. Functia inciScreen+ inci a fost creata special pentru multitasking, impartind ecranul in patru ferestre individuale, accesibile prin intermediul unor scurtaturi.

 

Cele doua monitoare sunt disponibile la pretul de 1299 lei pentru modelul m2870Vhe si 1349 lei pentru modelul m2870vq.