Angry Birds Star Wars va ajunge pe consolele PS4 si Xbox One luna aceasta

45

Rovio a anuntat ca jocul Angry Birds Star Wars va ajunge in aceasta luna pe consolele de joc PlayStation 4 (PS4) si Xbox One. Jocul va aduce si content exclusiv pentru proprietarii de astfel de dispozitive.

Recent, Angry Birds Star Wars s-a lansat pentru consolele PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii, Nintendo Wii U si Nintendo 3DS. Acest lucru inseamna ca si utilizatorii de console mai ieftine Nintendo 2DS il vor putea accesa.

Foarte interesant, insa, este faptul ca Rovio se incapataneaza sa lanseze Angry Birds pentru consolele PS 4 si Xbox One inainte de sfarsitul lui noiembrie. Acest lucru este de retinut, tinand cont ca Xbox One se lanseaza pe 22 noiembrie, iar PlayStation 4 pe 29 noiembrie. Utilizatorii care vor descarca acest joc pe cosolele lor imediat dupa lansare, nu vor primi versiunea standard, ci una exclusiva. Astfel, utilizatorii PS4 vor putea profita de imbunatatirile aduse de controllerul DualSock si de controllerele actionate prin miscare numite PlayStation Move. Totusi, Sony pare sa avantajeze Xbox, intrucat detinatorii de Xbox One vor avea acces la nivele create special pentru ei si suport pentru actiunile prin miscare sau suport vocal.

Unul dintre oficialii Rovio a declarat: “Succesul Angry Birds este o marturie a versatilitatii aceste francize. Ca si companie, ne dorim sa fim ceea ce isi doresc fanii nostri, asa ca suntem extrem de incantati sa incheiem un parteneriat cu Activision pentru a aduce aceasta experienta unica detinatorilor de console”.

Totusi, exista si un punct negativ. Rovio a anuntat ca jocul Angry Birds Star Wars pentru consolele PS4 si Xbox One va costa 49.99 de dolari. Iata un material video care prezinta trailerul jocului Angry Birds Star Wars produs de Rovio:

 

 

Πηγή: The Inquirer